Contactlenzen bij Opti Jean in Rotterdam-Alexander;

Lenzen voor ieder oog

Beter zien. Dat wilt u wel, maar niet altijd met een bril op uw neus. Daarom heeft Opti Jean verschillende typen contactlenzen op alle sterktes. Zo heeft u een beter zicht, zonder dat u door glazen hoeft te kijken. We onderzoeken grondig welke lenzen het beste passen bij de sterkte en gevoeligheid van uw ogen.

Opti Jean is sterk in contactlenzen

Het aanmeten van contactlenzen gaat verder dan de sterkte. We onderzoeken ook de kromming van uw ogen, het hoornvlies en de traanfilm. Zo krijgt u altijd de contactlens die rust geeft aan uw oog. We hebben lenzen in verschillende merken. 

Oogmeting door Opti Jean in Rotterdam-Oost;

Hoe ziet u dat?
Eerst krijgt een uitbreide instructie over het schoonmaken en dragen van uw lenzen. U mag de contactlenzen een periode uitproberen. Als alles goed voelt, kunt u ze blijven dragen.

 

 

Bausch & Lomb

Oogmeting door Opti Jean in Rotterdam-Oost;

Zo ziet u maar
Eén keer in het half jaar controleren we hoe uw ogen op de lenzen reageren en of de pasvorm nog voldoet. Ook krijgt u dan een nieuwe oogmeting, zodat we zeker weten dat de sterkte nog klopt. Zijn er nieuwe ontwik-kelingen op het gebied van contactlenzen? Dan krijgt u die uiteraard direct te horen. Zo blijft u bij Opti Jean altijd goed op de hoogte.

Oogmeting door Opti Jean in Rotterdam-Oost;

Verzekerd?
Bent u benieuwd of u recht heeft op een vergoeding bij de aanschaf van een nieuwe bril of contactlenzen? Klik hier om te zien wat u van uw zorgverzekering vergoed krijgt.   

Ja, ik wil contactlenzen
Contact